У політичних партій починається параноя?

Виборча кампанія ще не почалася, а деякі політичні сили Прикарпаття вже поспішають із заявами, що окремі ЗМІ ведуть проти них інформаційну війну.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно, представники ВО «Свобода» звинуватили газету «Галицький кореспондент» у поширенні недостовірної інформації та назвали видання «п’ятою колоною в запіллі української опозиції».

Партія ж регіонів вже встигла відзначитися двічі. Спочатку, прикарпатські регіонали знайшли "брехливі та провокаційні" новини щодо того, що їх члени масово здають партійні квитки та оприлюднили заяву, в якій все заперечували.

Сьогодні дана політична сили оголосила про чергові провокації у ЗМІ. Цього разу вони обурені  матеріалами розміщеними на інтернет-сторінці калуської газети "Вікна", яка розповіла про вимушений вступ бюджетників до лав Партії регіонів.

Текст заяви Партії регіонів

Вже вкотре за цей місяць прес-служба Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів змушена робити публічні заяви щодо спростування брехливих та провокаційних інформаційних матеріалів стосовно Партії регіонів, які останнім часом все частіше й частіше з’являються у місцевих ЗМІ.

Якщо нещодавно одне із інтернет-видань писало про нібито масовий вихід людей на Прикарпатті із Партії регіонів, оперуючи при цьому недостовірними та неточними фактами, то вже цього тижня місцеве друковане видання «Вікна» на інтернет-версії газети розмістило іншу провокаційну публікацію стосовно Партії регіонів, в основі якої -  виключно здогадки та  припущення.

Мова йде про матеріал, в якому говориться про примусове змушування до вступу у Партію регіонів бюджетників Калуського району. Саме такий надуманий інформаційний умовивід зроблено журналістами калуської газети «Вікна», які подали його читачам як перевірений та достовірний факт.

Насправді ж під час сесії Калуської районної ради депутат Іван Живачівський у своєму зверненні до голів Калуської райради та РДА заявив про примусове наповнення одного із осередків партій Калуського району за рахунок бюджетників.  Про те, що під одним із осередків партій мається на увазі саме Партія регіонів не було сказано жодного слова.

До речі, з цього приводу хочемо також зазначити, що станом на перше червня 2012 року на обліку в Калуській районній організації Партії регіонів перебуває 929 членів партії, і тільки п’ять із них отримали партійний квиток протягом січня – червня поточного року. То ж про який масовий вступ може йти мова?!

У зв’язку із цим звертаємось до редакції газети «Вікна» із проханням вказати джерело, з якого була отримана дана інформація, або ж в найближчому друкованому номері та інтернет-версії газети розмістити матеріал із спростуванням цієї брехливої та провокаційної інформації стосовно нашої політичної сили.

P.S. Як відомо кращий захист – це напад. А в істерію впадають тільки ті партії, які, мабуть, відчувають невпевненість у своїй прохідності в парламент, або ж відчувають за собою «грішки».

Леся, 18.06.2012 12:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини