Комітет Євробаскет-2015 погодив будівництво спорткомплексу в Івано-Франківську

Комітет Євробаскет-2015, який контролює в Україні виконання спеціальних вимог ФІБА-Європа до баскетбольних арен, що прийматимуть у 2015 році Чемпіонат Європи з баскетболу, за результатами розгляду спеціальної фахової конкурсної комісії погодив будівництво в Івано-Франківську багатофункціональної спортивної арени місткістю не менш ніж 6 000 глядацьких місць.

Нагадаємо, ініціатива спорудження в Івано-Франківську сучасного Палацу спорту належить голові Івано-Франківської обласної ради Олександру Сичу.

Керівництвом обласної ради заздалегідь було прийнято рішення про будівництво сучасного спортивно-демонстраційного комплексу, а згідно з рішенням обласної ради від 25.11.2011 № 339-11/2011 затверджено висновки робочої групи і визначено місце розташування земельної ділянки для будівництва комплексу.

В обласному бюджеті на 2012 рік для виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спортивно-демонстраційного комплексу передбачено 299,0 тис. гривень.

Окрім того, за результатами неодноразових зустрічей з представниками  обласної федерації баскетболу та баскетбольного клубу “Говерла” з ініціативи голови обласної ради Олександра Сича було зроблено спеціальне подання федерації баскетболу України щодо надання Івано-Франківську статусу приймаючої сторони на Євробаскет-2015.

Леся, 01.06.2012 10:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини