Івано-Франківська «Говерла» скоротила розрив у серії за 5-6 місця Суперліги із «Кривбасбаскетом»

Після двох поспіль виїзних поразок у серії багато франківських уболівальників йшли на домашній матч, як останній у сезоні. Але, не так сталося... Підопічні Євгена Мурзіна зуміли таки нав’язати супернику свою гру та здобути вольову та надважливу перемогу над криворіжцями.

Три поспіль чверті завдяки вдалим діям у захисті та хорошій реалізації власних моментів «Говерла» спокійно вела матч до перемоги.

Проте, завдяки деякій розслабленістю господарів, вже на початку четвертого відтинку поєдинку завдяки кидку Мальчевського, «Кривбасбаскет» вперше у матчі вийшов вперед. Далі події у матчі змінювалися блискавично. За три хвилини до закінчення перевага гостей досягла семи очок, але Кудрявцев та Улянко зуміли повернути лідерство говерлянам.

Останні секунди гри вболівальники узагалі додивлялися стоячи — Спаркс не закидає два поспіль штрафних кидки, Жужа скорочує відставання гостей до одного балу, Деккер вколочує фантастичний м’яч зверху, обмін штрафними кидками суперників і свисток арбітра - 74-70 і закінчення сезону відкладається принаймні до п’ятниці, коли суперники зіграють вчетверте.

Після матчу Євген Мурзін подякував підопічним за самовіддачу та висловив надію на позитивний результат в серії із «Кривбасбаскетом».

«Сьогодні була хороша гра. Вона сподобалася мені за напругою, за самовіддачею. Команди грали з обопільними помилками, але загалом матч вийшов досить класним, — сказав тренер «Говерли», — Я дуже дякую хлопцям, що знайшли в собі сили після таких переїздів, після таких важких виїзних матчів, провести сьогодні дуже хорошу гру на такому рівні. Ми продовжуємо боротися. У п’ятницю будемо грати знову ж таки на перемогу».

old_editor, 27.05.2010 22:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини