З 1 липня, при купівлі мопеда, до нього буде додаватися увесь пакет документів з інформацією про транспортний засіб — Кулак

До 1 липня власники незареєстрованих мопедів можуть зареєструвати їх усього за 100 гривень.

Про це «Малакаві» повідомив прес-секретар УДАІ МВС в Івано-франківській області Костянтин Кулак.

«Є розпорядження голови ОДА від жовтня 2008 року, згідно якого усі власники мопедів, об’ємом до 50 кубічних сантиметрів мають пройти обов’язкову реєстрацію. Із січня 2009 існує й постанова Кабміну, яка розповсюджується на усю територію України, — каже Костянтин Кулак, — Ми дали час до 1 липня для того, щоб власники мопедів їх зареєстрували за спрощеною схемою. Особливо це стосується мопедів б/у, які не мають документів узагалі. З 1 липня, при купівлі мопеда, до нього буде додаватися увесь пакет документів, де вказуватиметься уся інформація про транспортний засіб. Реєстрація з цими документами вже буде схожа на реєстрацію автомобіля».

Зазначимо, що з 1 липня за проїзд на незареєстрованому мопеді передбачався штраф від 170 гривень, але через кризу, виготовлення номерних знаків для них не було вчасно профінансовано, тому ще пів року водії цих транспортних засобів штрафу можуть не боятися.

old_editor, 27.05.2010 18:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини