Вперше в Івано-Франківську, в готелі «Надія» відбудеться Всеукраїнський з’їзд усіх отельєрів та рестораторів України

Вчора, 26-го травня в Києві відбулося засідання Правління Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України.

На правлінні було одностайно прийняте рішення провести «XX-й, ювілейний, Всеукраїнський з’їзд отельєрів та рестораторів» на базі готелю «Надія» в Івано-Франківську з 9-12 вересня цього року.

Протягом останніх років готель «Надію» визначають як краще готельне підприємство за підсумками роботи.

«Ми не довго шукали місце для проведення ювілейного з’їзду, адже готель «Надія» першим вступив в Асоціацію готелів міст України , ініціював розробку та впровадження в життя нормативно-правових документів, щодо робити готельної індустрії. Ми впевнені, що організація та проведення з’їзду на теренах Івано-Франківщини, як завжди пройде успішно», – зауважив генеральний директор Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України Микола Євдокименко.

Уже відомо, що програма з’їзду включатиме виступи-презентації топ-отельєрів та провідних рестораторів України (готелі Інтерконтиненталь, Хаятт, Прем’єр-палас, ТК Буковель та інш.), обговорення найактуальніших питань готельно-ресторанної індустрії, таких як, підготовка до Євро 2012, безпека в готелях, податкові питання, боротьба з рейдерськими атаками.

Також планується виставка новинок готельної індустрії «Все для готелів та ресторанів» і звичайно заплановано екскурсійну програму в чарівних Карпатах.

Подробиці можна дізнатися на сайті Асоціації http://prohotelia.com.ua/

old_editor, 27.05.2010 20:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини