Ми маємо яскравий приклад ґаздування «Свободи» - Вінтоняк

Голова ради громадської організації «Народний Контроль»  Михайло Вінтоняк наголосив, що скорочення працівників КП «Водоекотехпром» є дурість, адже в першу чергу підприємству потрібно переглянути штат адміністративно-управлінського персоналу, який, за його словами, становить 1 до 7 чоловік у співвідношенні з кількість людей робочої сітки.

Те,що людей примусово виганяють на вулицю, на думку Михайло Вінтоняка, є роботою рук політичної сили «Свобода», яка сьогодні керує господаркою міста.

«Директор «Водорекотехпрому»  - це «свободівець» із Києва та товариш Вадима Войтика, який за фахом є вчителем фізики. На КП «Водоекотехпром» сьогодні потрібно на 40 % скорочувати кількість працівників адміністративно-управлінського персоналу. Не доцільно звільняти працівників робочої сітки, це дурість, адже це не зменшить витрати підприємства чи рівень втрати води, звільняти потрібно директорів та начальників відділів. Також, не можна ділити людей на своїх та чужих, я  б радив працівникам звернутися до прокуратури та управління праці. «Свободівці» докерувалися до того, що завдяки їм вже 2000 тисячі чоловік залишилися без роботи, і зараз вони взялися ще й за Водоканал», - заявив Михайло Вінтоняк.
Леся, 21.05.2012 16:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини