Парк культури та відпочинку не готовий приймати дітей на відпочинок

Парк культури та відпочинку ім. Шевченка – це те місце, куди кожен хоче вивести дитину бодай на вихідні, щоби покатати на атракціонах. Та виявляється, що цього року парк не належним чином підготували до відпочинкового сезону.

Першим, що впадає в очі – це розбите приміщення атракціону, де катаються на автомобілях. Ззовні це приміщення більше схоже на напіврозвалену стайню. Так, очевидно, адміністрація парку проводить в цьому приміщенні ремонт. Але звідси виникає два питання. Перше, чому ремонт не завершили до початку відпочинкового сезону. Друге: чому цей атракціон відкритий для відвідувачів і до речі, коштує він зовсім не мало.

Другий неприємний момент. Конструкції від якихось атракціонів знаходяться на території діючих. Наприклад, біля батутів, поряд із лавочками спокійно розташувалася якась невідома конструкція, яку чомусь адміністрація парку не дала вказівки прибрати, а лише перемістити в сторону, щоб не загороджувала прохід до атракціону.

Не відомо в якому технічному стані розпочали роботу атракціони, проте деякі з них навіть не пофарбували (якщо фарбували, то, мабуть, давно, фарба не яскрава і місцями вона лущиться).

«Приємно» вражають і лавочки. Біля кас вони ще більш-менш нормальні, а от за атракціоном з автомобілями і поблизу дитячого «Веселого потяга» адміністрація парку пропонує відпочити на кількох давніх дошках, які поклали так, щоб вони нагадували виглядом лавочку.

Зате в парку зявилася інформаційна тумба, яку батькам рекомендують оглянути перед тим, як купувати дітям квитки на атракціони. Не секрет, що є дитячі і є дорослі атракціони і адміністрація з цим погоджується, все прекрасно, питань немає. Проте буквально наступне оголошення говорить про те, що дітям, які хочуть разом з батьками покататися на дорослих атракціонах треба купувати дорослий квиток, як виняток становлять немовлята до одного року. То це виходить, що на атракціони пускають навіть з малюками до року? А як же техніка безпеки?

Ще «порадував» в парку туалет. Виявляється він працює з одинадцятої години ранку і аж до сьомої вечора. Звідси запитання до адміністрації парку: а що робити людям, які приходять гуляти з дітьми в парк зранку, до того, як почалася спека? Куди їм ходити в туалет? І ще одне невелике зауваження про туалет, при ціні вхідного «квитка» дві гривні з людини, в тому числі і дитини, можна було би дати лад з освітленням, яке просто не вмикають, бо якісь проблеми з мережею, принаймні так казали тітоньки що «обілечували» людей при вході.

Чи є зміст їхати в парк гуляти з дітьми? Є. По-перше, можна походити алейками і поспостерігати за птахами. По-друге, можна відвідати «Рошенівську» дитячу площадку, яку слава Богу, не поламали і вона знаходиться в нормальному стані (правда, там дуже багато дітей і ще, біля площадки є літній торговий майданчик, так от, дитячі напої там удвічі дорожчі, ніж в будь-якому магазині, і ще там торгують пивом, наскільки це сумісно з дитячою відпочинковою зоною, загадка). По-третє, можна відвідати «Альпін-парк», там принаймні оновили маршрути, а деякі ділянки повністю замінили на нові.

Приємного вам відпочинку.

Леся, 03.05.2012 09:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини