У міському парку заявляють, що не знають про приписи Держгірпромнагляду і про несправні атракціони

Управління Держгірпромнагляду в Івано-Франківській області провело перевірку атракціонів, щодо їх безпечної експлуатації у весняно-літній період 2011 року.

Було виявлено ряд характерних порушень, говорять фахівці, а атракціон «Глобус», що у парку ім.Шевчека, згідно висновків фахівців підлягав демонтажу.


Директор парку нічого про таке рішення не чув, та й каже, що цей атракціони взагалі парку не належать.

«В мене немає такої інформації щодо висновків комісії. Атракціони не належать парку, а є власністю ПП «Кнайпа», директором якої є Олег Олексюк. Я дивлюся, щоб в парку все було гаразд, а від пана Олега я отримав лист, в якому зазначено, що всі атракціони є справними і допущені до роботи», - розповів «Малакаві» Володимир Ротару, директор парку ім. Шевченка.

Але не зважаючи ні на що, атракціони продовжують свою роботу. Цікаво, що люди, які обслуговують атракціони самі відверто розповідають франківцям, що атракціонам треба було б дати лад. Наприклад, на популярних дитячих батутах не замінено на нове покриття, а його треба міняти кожного року. Працівники говорять про те, що вони, начебто, зверталися до керівництва з цією проблемою, на що отримали відповідь: немає грошей.

Леся, 03.06.2011 11:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини