У парку Шевченка немає, де гратись дітям, а дорослі скаржаться на постійний дим від смажених сосисок та шашликів

Відвідувачі парку імені Шевченка скаржаться, що на дитячому майданчику діти вчаться лише поганому і не мають, де гратись. Справа у сусідньому з дитячою площадкою майданчику «Оболонь», де постійно є відвідувачі, які зловживають ненормативною лексикою та алкоголем. А в парку вже й дихнути нічим – всюди запах смажених сосисок та шашлику.

Міський голова Віктор Анушкевичус на сесії міської ради сказав, що якщо на наступний рік хтось захоче встановити майданчик, то тільки за умови, якщо поруч буде заклад громадського харчування, бо за словами Віктора Анушкевичуса, далеко не всі підприємці дотримались умов угоди і не мали біотуалетів біля майданчику. «Має бути відповідне місце без дітей та їх мам», — говорить Віктор Анушкевичус.

А директор парку Володимир Ротору взагалі вперше чує про таку проблему. За словами директора, протягом двох років, що там підприємці встановлюють майданчики, жодних скарг не чув, і тут на тобі: проблему відразу винесли на сесію міської ради . «Вперше чую про проблему з пивом. Взагалі, спочатку можна було і до дирекції парку звернутись», — говорить Володимир Ротару.

old_editor, 22.09.2009 20:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини