Юлія Тимошенко: Я відмовляюся від бутафорських умов лікарні на користь дітей

В останній час уся пропагандистська машина влади працює для того, щоб розповісти країні і світові, як гарно, комфортно, світло та весело живеться мені у в’язниці.
 
У Качанівській колонії, а тепер уже і в лікарні Укрзалізниці що не день – то «відкриті двері», прес-конференції, брифінги, екскурсії, презентації, виставки нових меблів та інші демонстративні «бієнале».
 
Така відверто безсоромна «показуха» страшна і огидна. Забрати у мене безпідставно і незаконно найдорожче, що даровано Богом – особисту свободу - і при цьому розповідати, що мені тут краще, аніж на волі – це філософія садиста.
 
Вікторе Федоровичу, мені не треба вашого комфорту та «сервісу» ні у в’язницях, ні у лікарні. Я віддаю собі звіт, що це брудна і бездарна пропагандистська кампанія за бюджетні гроші. Мільйони людей страждають, не маючи грошей, щоб придбати собі або своїм дітям навіть вкрай необхідні ліки, отримати медичну допомогу навіть для своїх смертельно хворих рідних людей, а ви влаштовуєте демонстрацію розкошів у в’язницях та лікарнях задля піару.
 
Саме тому я категорично відмовляюсь від штучно створених бутафорських умов в лікарні Укрзалізниці та вимагаю, щоб все це використали для лікування хворих дітей.
 
Плазму, що забрали у головного лікаря – прошу повернути людині.
 
А щодо мого лікування – виконайте рекомендації незалежних лікарів і рішення Європейського суду з прав людини на загальних засадах.
Леся, 06.04.2012 16:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини