Мешканці трьох будинків вимагають у мера розібратися в ситуації: вони не можуть отримати договори на квартири

Мешканці трьох будинків В. Стуса, 28, 30 та Галицької 145б вже протягом тривалого часу не можуть отримати документи на право власності на квартиру.

Сьогодні вони прийшли до міського голови, щоб з'ясувати в чому причина, адже до цього часу ні забудовник, ні міська рада нічого вирішити не змогли.

Як розповідає мешканець будинку Роман Луців, міська рада звинувачує у всьому забудовника, а він у свою чергу міську раду. Внаслідок такої ситуації люди стали звичайнісінькими заручниками ситуації. За словами пана Романа, між міською владою та забудовником існує конфлікт щодо невиплачених коштів на соціальний розвиток міста.

«Забудовник відсилає нас до міської ради, міська рада до забудовника. Склалася ситуація, коли ми заплатили всі гроші,зверталися в прокуратуру, до міської ради, до багатьох чиновників. В нас є повно відписок, але результат той самий. Ми вже півтори роки не можемо вселитися в квартиру, за яку заплатили і там приписатися, не можемо внаслідок цього відправити дітей до садка і школи. Ми навіть боїмося починати ремонт, бо вже навчені, що те, що не роби нічого там, де
офіційно на папері воно не твоє, адже так складається, що зроби ремонт, а потім прийде влада і скаже, що ця земля належить місту або якійсь організації, виселіться будь ласка. Між забудовником і міською радою є якийсь конфлікт. Забудовник каже, що вони вимагають гроші на соціальний розвиток міста, а вони ці гроші платити не повинні і виконали всі зобов'язання. А у міській раді нам кажуть, щоб ми йшли до забудовника. Ми ніде не можемо знайти правду»
, - обурений Роман Луців.

Замовником будівництва даного об
єкту  була фірма «Гаразд Україна», представник якої запевняє, що згідно договору, вони не повинні виплачувати дані гроші. Відповідні кошти закладені у наступних договорах, але вони жодним чином не стосуються даних будинків.

Сам міський голова зачинився у кабінеті і відмовився приймати громадян. Зустрітися з людьми та роз'яснити ситуацію він зобов'язав свого першого заступника Зіновія Фітеля

Леся, 03.04.2012 11:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини