Риси кандидатів, які є визначальними для виборців Івано-Франківська

Сьогодні для івано-франківців найважливішою рисою, яку повинен мати кандидат у депутати до Верховної Ради України на майбутніх виборах – виконання обіцянок.

Такі результати опитування виборців в Івано-Франківську оголосила Соціологічна група «Рейтинг».

Для мешканців міста визначальними не є такі якості кандидата, як: був чесним, здатен знаходити компроміси, турбувався про простих людей, дбав про сімейні цінності, мав досвід політичної діяльності, піклувався про традиції і культу та мав досвід законотворчої діяльності.

«Ключова риса, яка, на думку опитаних, має бути притаманною кандидату в народні депутати від округу: виконує обіцянки (58%).

Також він повинен бути здатним принести зміни (30%), мати програму розвитку регіону (22%), розбиратися в економіці (21%), мати досвід господарської діяльності (18%), бути сильним лідером (21%) і патріотом (16%).

Менш важливо для людей, аби кандидат був молодою та енергійною людиною (13%), був чесним (12%), був здатен знаходити компроміси (12%), турбувався про простих людей (10%), був надійним (11%) та віруючою людиною (10%), розбирався в юридичних питаннях (9%), говорив зрозумілими словами (8%), дбав про сімейні цінності (7%), займався благодійністю (7%), мав досвід політичної діяльності (5%), піклувався про традиції і культуру (4%) та мав досвід законотворчої діяльності (4%)», - розповів директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

 

Леся, 29.03.2012 10:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини