Івано-франківці знову готові проголосувати за погані дороги та безробіття?

Якби вибори до Верховної Ради України за мажоритарним округом, який включає Івано-Франківськ, відбувалися у вже цього місяця, перемогу би здобув представник від «Свободи», голова обласної ради Олександр Сич, якому би віддали перевагу 30,4% громадян. Такі дані соціологічного дослідження проведеного в Івано-Франківську оприлюднив директор групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

«Перше місце рейтингу у Олександра Сича – 30,4 %, друге місце у рейтингу посів кандидат УНП, мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус (16,1%). На третьому місці опинився УДАР Юрій Соловей (15,5%).Значно менше голосів отримали: Ігор Прокопів (8,8%), Руслан Терешко (8,5%), Зіновій Шкутяк (6%),Ігор Зварич (3,5%)», - повідомив Олексій Антипович

Чому, наприклад, можливий кандидат від «Батьківщини», яка має значну підтримку у столиці Прикарпаття, Руслан Терешко отримав тільки 8,5 % голосів, то Олексій Антипович пояснив, що «це означає, що місцева команда є значно слабшою від політичної сили та її лідера».

Додатково, група «Рейтинг» поставила мешканцям запитання про місцеві проблеми. Як виявилося, 57%  івано-франківців до актуальних проблем регіону відносять поганий стан доріг, 56% - безробіття, 46% - зростання цін, інфляцію та 42% - бідність.

Якщо порівняти ці дані, з цифрами, які наведені вище, то виходить, що у Івано-Франківську мешканці знову проголосують за погані дороги та безробіття, адже вирішити ці проблеми повинні були саме Олександр Сич та Віктор Анушкевичус

Леся, 28.03.2012 11:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини