На чверть зросла довіра івано-франківців до Юлії Тимошенко, як політичного лідера – «Рейтинг»

Щоб з’ясувати електоральні настрої Івано-Франківська соціологічна група «Рейтинг» з 2 по16 березня провела своє дослідження, під час якого було опитано 800 громадян. Відповідно до результатів мешканці Івано-Франківська найбільше довіряють лідерам п’яти політичних сил.

«На першому місці опинився В.Кличко, який набрав 64%, за ним іде О. Тягнибок – 51%, Ю. Тимошенко – 50 % та А. Гриценко набрав 48%», - повідомив директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Натомість, за рівнем повної довіри лідирує Юлія Тимошенко, за яку проголосували 23% опитаних та Олег Тягнибок – 22%. Лідерами недовіри сьогодні є Віктор Янукович – 86%, Віктор Ющенко – 79% та Сергій Тігіпко – 77%.

Якщо б вибори до Верховної Ради відбувалися у березні місяці, то перемогу здобула б партія «Свободи». До четвірки найкращих також ввійшли: «Батьківщина», «Фронт змін» та «УДАР».

«Свободу» на парламентських виборах готові підтримати 25,7% виборців (тих, які мають намір взяти участь у виборах), «Батьківщину» - 21,9%, «Фронт змін» – 14,5%, партію «УДАР» - 8,2%, Громадську позицію – 4,8%, Партію регіонів – 3,5% та «Нашу Україну» - 2,6%», - зазначив Олексій Антипович.

Крім того, за даними дослідження «Рейтингу» на чверть зросла довіра івано-франківців до Юлії Тимошенко, як політичного лідера.  

Леся, 27.03.2012 13:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини