Теоретично Кличко міг опинитися на першому місці в соціологічних дослідженнях — політолог

Результати дослідження соціологічної групи «Рейтинг», м'яко кажучи, дивують місцевих політологів, які кажуть про те, що, можливо, дослідження було оплачено однієї з політичних сил, яка зайняла перші позиції рейтингу.

Також вони зазначають, що теоретично Кличко міг опинитися на першому місці в дослідженнях, адже український народ хоче бачити при владі нові обличчя.

«Кличко, на відміну від Тігіпка і Яценюка ще не асоціюється з владою. Хоча Кличко був у Київській міськраді депутатом, але зумів показати себе як борця з розкраданням землі, таким чином, додав до свого рейтингу деякі бали. Крім цього, Кличко подобається жінкам, як чоловікам, так і чоловіки за нього будуть голосувати, як за мужика-боксера. Це з теоретичної точки зору », - повідомив у коментарях порталу політолог Андрій Фармуга.

Відносно підтримки «Свободи», то він зазначає, що є ще частина виборців, які вірять популістським висловлюванням про Бандеру і УПА. Проблеми, які існують в місті, а «Свобода» має більшість в Івано-Франківській міськраді, їм ще вдається списати на жидів і москалів, каже політолог, і це поки народ сприймає, як істину.

«Якщо ж« Свобода »потрапить до Верховної Ради, і крім популістичних висловлювань не буде реально займатися тим, щоб зробити життя народу краще, тоді її рейтинг стрімко обвалиться, як у Партії регіонів, яка в першу чергу, втратила підтримку тих людей, які за неї колись голосували », - говорить Андрій Фармуга.

Леся, 28.03.2012 10:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини