Президент не знає, що насправді відбувається в державі - Томенко

Досі невідомо чи відбудеться діалог між опозицією та Президентом України. За словами, заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка, єдиним чинником, який сьогодні заважає здійснити таку зустріч є оточення глави держави, яке всіма силами намагається цього не допустити.

«Команда регіонів сьогодні намагається тримати Президента в тепличних умовах. Головний ворог прямого формату дискусії опозиції та глави держави, його оточення. Ми готові на інтелектуальному рівні показати, в якому стані знаходиться Україна, та що з нею відбулося за ці два роки, і що бажано зробити, щоб не втратити державу. Адміністрація Президента та його команда будуть робити все, щоб такої зустріч не відбулося», - сказав Микола Томенко

Крім того, Микола Томенко заявив, що така дискусіє більше потрібна Президенту, адже сьогодні він не усвідомлює, що насправді відбувається в державі.

«Формат запропонований погоджувальною радою смішний – ми будемо слухати комуністів та інших зрадників, а потім хтось з нас виступить на три хвилини, нам це не підходить. Якщо Президент проявить свою позицію, не буде слухати адміністрацію, то може і визріє до такої дискусії. Я вважаю, що вона йому більше потрібна ніж нам, бо він живе в умовній Межигірський країні, не розуміючи, що відбувається в реалії, він Президент неіснуючої країни, він вважає, що очолює якусь велику країну, з народом, економікою, соціальними ініціативами, а в Україні і грошей на це немає і суспільство думає зовсім не так, як йому говорять», - заявив Микола Томенко.

Леся, 29.03.2012 08:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини