Правоохоронні органи в авральному режимі займаються створенням компромату проти Юрія Романюка

На Прикарпатті представники влади взялися за опозицію, основна мета - у будь-який спосіб змусити її замовкнути і відповідно перестати критикувати чинну владу.

Як стало відомо «Малакаві» прокурор області Каліфіцький дав доручення своєму заступнику Я.В. Вітюку негайно провести збір інформації стосовно активів, нерухомості та іншої власності голови фракції ВО «Батьківщина» в обласній раді Юрія Романюка. Основна мета – вишукати будь-яку зачіпку, яка би змогла стати приводом для порушення кримінальної справи проти нього.

За інформацією, яку отримала «Малакава» з компетентних джерел, виходить, що саме Вітюк дав доручення всім правоохоронним органам, Держкомзему в області, обласному архбудконтрлю, податковій міліції, прокурору Косівського району, косовській міліції, управлінню архітектури Косівського району і загалом всім контролюючим інспекціям, за будь-яку ціну знайти правопорушення у сфері містобудування та введення в експлуатацію у 2003 році приватного житлового будинку в селі Шешори (площа будинку складає 98 квадратів).

За даними «Малакави», з цією метою контролюючі та правоохоронні органи уже два тижні в авральному режимі займаються створенням компромату проти Юрія Романюка.

Основна версія такого «наїзду» на депутата опозиційної фракції в обласній раді  - припинити його радикальну опозиційну діяльність, та змусити замовкнути, адже його досить гострі висловлювання не можуть подобатися представникам чинної влади.  Крім того, можливо, наїзд на Юрія Романюка – це своєрідний акт помсти Каліфіцького. Адже не так давно саме Романюк та інші депутати обласної ради насмілилися критикувати його дії, а також стали на сторону підприємця Костянтина Бородайка. Крім того, прокурор області хоче отримати компромат на опозиційних депутатів до свого звіту на сесії обласної ради, яка має пройти 6 квітня. Саме тому, контролюючі органи займаються пошуком компромату в авральному режимі.

До речі, прокуратура не тільки переслідує Юрія Романюка, та вишукує зачіпки, аби порушити проти нього кримінальну справу, у її поле зору потрапили ще підприємець Книшук, теж із фракції ВО «Батьківщина» та свободівець Микола Різник.

Одним словом, чинна влада разом із прокуратурою шукають методи впливу на опозиційних депутатів і вишукують різні способи, які би змусили опозицію мовчати.

 

Леся, 28.03.2012 12:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини