Романюк: «Всі губернатори та голови РДА заслуговують на незадовільну оцінку»

Депутати Львівської обласної ради визнали незадовільною роботу обласної державної адміністрації під керівництвом Михайла Костюка. Таке рішення 28 лютого підтримали 69 депутатів із 95 зареєстрованих на сесії (загалом їх кількість налічує 116 осіб).

Це би мало стати сигналом для Віктора Януковича. Проте, як вважає депутат Івано-Франківської обласної ради, голова фракції ВО «Батьківщина» Юрій Романюк, Президент на це не зверне увагу. Тому все залишиться так, як воно є.

«Губернатор повинен кожного року звітувати про виконання соціально-економічного плану розвитку області, а  депутатський корпус зобов’язаний реагувати і давати оцінку. Зрозуміла, що ніяких грошей на соціально-економічний розвиток областей, районів та міст немає, усі кошти проїдаються на Євро – 2012. В цьому плані, вся Україна незадоволена виконавчими органами влади, незалежно від того чи це Галичина, чи Східна Україна. Безумовно, що по великому рахунку, всі губернатори та голови РДА заслуговують на незадовільну оцінку. Але у них є відмазка – вони постійно розказують байки, що сьогодні всі кошти йдуть на погашення кредитів, набраних їхніми «попєредниками». Тому, Президент на це все не буде звертати увагу», - вважає Юрій Романюк.

Леся, 29.02.2012 17:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини