Депутатське звернення Юрія Романюка

27  лютого 2012 р. №  05                                                         Голові

                                                                                         Івано-Франківської ОДА

                                                                                         Вишиванюку М.В.

 

 

 

 

                                        ДЕПУТАТСЬКЕ  ЗВЕРНЕННЯ

 

 

           Вами, як головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації, посадовою особою – державним службовцем 1-го рангу,  27 лютого ц.р., під час прес-конференції в будівлі обласної ради та ОДА, було вкотре офіційно поширено сумнівне, абсолютно неправдиве обвинувачення,  дезінформацію, дискредитаційного характеру, стосовно екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, в отриманні її урядом банківського кредиту, за ставкою 35 % (відсотків) річних. Додавши при цьому, що «…хто не вірить, підіть й перевірте», тим самим підсилюючи нібито свою правоту в очах глядачів.

          На підставі Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» звертаюся до Вас з Депутатським зверненням, надати мені вичерпну, документально підтверджену інформацію, докази, факти, копії кредитної угоди, що беззаперечно, неспростовно підтверджує правоту Ваших обвинувачень, конкретно, в частині «35 % (відсоткової) ставки кредиту, на потреби Уряду  Юлії Тимошенко».

          В противному разі, прошу Вас офіційно, публічно, спростувати свої власні обвинувачення на адресу Юлії Тимошенко, в отриманні її Урядом банківських кредитів за ставкою 35 % .

          Відсутність надання своєчасної, протягом 10 днів, вичерпної доказової бази Ваших тверджень, буде сприйнято мною, як доказ відсутності будь-яких підтверджень оприлюднених Вами обвинувачень на адресу Уряду                            Юлії Тимошенко, відвертою неправдою та політичною дискредитацією лідера опозиційної, режиму Януковичу та його уряду, політичної партії.

    

 

Депутат обласної ради                                                                         Юрій Романюк

Леся, 28.02.2012 10:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини