Кость Бондаренко більше не буде співпрацювати із жодною політичною силою

Відомий український політолог Кость Бондаренко більше не хоче займатися політикою. Про це він заявив під час свого візиту до Івано-Франківська.

Колишній член партії «Сильна Україна» наголосив, що не буде співпрацювати з жодною політичною силою, адже зрозумів, що така робота не для нього.

«Я спробував, що таке реальна політика і можу сказати одразу – будучи в середині політичного процесу та зовні, іноді по різному можна дивитися на одні і ті самі речі. Для мене це було серйозною школою, але я більше не збираюся брати участь в житті жодної політичної сили – це не моє», - зазначив Кость Бондаренко.

Також він відмовився критикувати теперішню владу та бажати їй поразок у роботі. Кость Бондаренко вважає, що поразка влади – це поразка країни як в очах світової спільноти, так і власного народу.

«Зараз можна по-різному ставитися до влади, до тих хто перебуває при владі. Я не в захваті і доволі гостро реагую на велику кількість речей, які відбуваються в Україні. Але в той час я розумію одне – зараз я не можу виступати з однією позицією – бажати поразки цій владі, особливо не у зовнішньополітичній сфері і навіть поразки в середині країни, бо добре розумію, що поразка влади – це поразка країни в цілому. Ми маємо цю владу і маємо з нею щось робити», - пояснив Кость Бондаренко.

Леся, 27.03.2012 09:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини