«Вітіна тисяча» - це дешева передвиборча пропаганда, - Андрій Павловський

Мізерні виплати, які влада називає соціальними ініціативами, жодним чином не покривають збитки людей, які вони отримали за останні два роки від підвищення цін на комунальні послуги та продукти харчування.
 
Про це сьогодні на брифінгу заявив міністр праці та соціальної політики опозиційного уряду, член фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Павловський
 
Депутат звернув увагу на те, що в Україні існує проблема штучного заниження соціальних стандартів.
 
За його словами, навіть з урахуванням збільшення виплат, зокрема, пенсій і зарплат, загальна сума цих виплат є нижчою від передбачених законодавством мінімальних.
 
Андрій Павловський зазначив, що провладна більшість вчора ганебно провалила ухвалення законопроекту про відновлення виплат компенсацій по втраченим заощадженням громадян, згідно з яким щороку пропонувалось не менше 1% ВВП спрямовувати на виплату цих компенсацій та були вказані реальні джерела надходжень. Також ці виплати можна було б здійснювати вже з 1 травня.
 
«Значить, ця «Вітіна тисяча» - це просто дешева пропаганда перед виборами», - сказав він.
 
Окрім того, депутат обурений тим, що провладна більшість вчора провалила законопроект, яким пропонувалось не підвищувати пенсійний вік, не збільшувати тривалість трудового стажу і також пропонувалось ввести мораторій на ці ініціативи до покращення економічної ситуації.
 
«Це у плани Партії регіонів не входить навіть перед виборами», - резюмував Андрій Павловський.
Леся, 22.03.2012 15:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини