Президент знову підняв питання двомовності

Сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Президент Віктор Янукович робить чергову спробу у напрямку введення другої державної мови. Парламент повинен прийняти закон щодо мовної політики, який дозволить російській мові стати державною.

Зокрема, у законі зазначено, що будь-яка мова, якою користується понад 10% населення, може отримати права державної. Про це в коментарях ІТАР-ТАС сказав Віктор Янукович.

На думку депутата Івано-Франківської обласної ради від фракції «БЮТ-Батьківщина» Олександра Левицького, глава держави піде на такий крок. Адже, за його словами, головна мета Віктора Януковича - знищення та приниження українського народу.

«Це не перша дія Януковича, яка демонструє зневагу до українського народу, держави та Конституції. Це запопадливе облизування російського керівництва. Всі дії сьогодні направлені на знищення та приниження народу. Глава держави на це піде, і він готовий це зробити. Це буде ще одним прикладом для людей, який підкреслить справжню сутність влади. Тому завданням українців є проголосувати проти Партії регіонів, партії Литвина та комуністів – всіх тих, хто нищить українську націю», - сказав Олександр Левицький.

Леся, 19.03.2012 11:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини