У КП «ЄРЦ» виникли проблеми з розрахунками мешканців за надані послуги

Населення за спожиті комунальні послуги розраховується вчасно і в повному обсязі.

Про це на оперативній нараді у міського голови розповів Михайло Смушак, заступник директора Департаменту – начальник управління планування та реформування Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку.

Певні проблем з розрахунками виникали тільки у КП «Єдиний розрахунковий центр», з яким споживачі розрахувалися тільки на 63 %. Як пояснив Михайло Смушак, така ситуація зумовлена тим, що підприємство є новим та тільки здобуває довіру мешканців.

«За оплату послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, виконавцями якої є ЖЕО № 2,8,9, КП «ЄРЦ» та КП «Дирекція замовника» за лютий місяць 2012 року середній відсоток сплати населення склав 80,8 %. Найнижчий відсоток проплати був перед КП «ЄРЦ» - 63, 1%, а найвищий перед ЖЕО № 9 – 102%. Для порівняння у відповідний період минулого року середній відсоток сплати склав 104, 4% Тобто, ми бачимо зниження проплати. Але, слід додати, що КП «ЄРЦ» є новим підприємством, ці показники ми прогнозували, коли складали бізнес-план. Проте, ми вважаємо, що до вересня місяця ці показники піднімуться до 85 % і до кінця року ми вийдемо на 90 %», - зазначив Михайло Смушак.

За централізоване опалення та гаряче водопостачання ДМП «Теплокомуненерго» отримало 68,4 %,що на 10-12 % менше ніж 2011 року. Проте, як сказав, Михайло Смушак,  населення компенсує частину нарахувань в неопалюваний сезон і тому «мешканці перед «Теплокомуненерго» розраховуються десь на 100%»

Перед КП «Водоекотехпром» за послуги водопостачання і відведення населення розрахувалося на 102, 8 %.

Леся, 20.03.2012 10:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини