Чи буде у мешканців Івано-Франківська цілий рік гаряча вода?

Це питання сьогодні під час другого пленарного засідання сесії Івано-Франківської міської ради підняли депутати, під час розгляду рішення «Про стратегічний план дій ДМП «Теплокомуненерго» на 2012-2016 роки.

Як запевняв представник тепловиків та міський голова Віктор Анушкевичус, в місті будуть намагатися зробити все можливе, щоб люди отримували теплу воду не тільки в опалювальний сезон. Основною проблемою у вирішення цього питання є позиція НАК «Нафтогаз України».

«Ми будемо прикладати усіх зусиль,щоб гаряча вода протягом року була у мешканців міста Івано-Франківська», - сказав представник «Теплокомуненерго»

«Безперечно, після закінчення опалювального сезону ми будемо працювати над тим, щоб у людей вода була не тільки на свята. Але все залежить від НАК «Нафтогаз України». Після завершення опалювального сезону, за рахунок касових розривів залишається заборгованість і плюс, дуже довго вирішується питання погашення різниці в тарифах. Ось ці дві проблеми, призводять до того, що НАК «Нафтогаз України» займає досить жорстку позицію», - додав Віктор Анушкевичус.

Проте, чи варто мешканцям сподіватися на таке диво, як гаряча вода влітку, якщо борг ДМП «Теплокомуненерго» перед НАК «Нафтогаз України» на сьогодні складає 40,4 мільйони гривень, невідомо.

Леся, 06.03.2012 16:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини