Яка зарплата у керівників та заступників на підприємствах «Водоекотехпром» та «Теплокомуненерго»?

У КП «Водоекотехпром» працює на сьогодні 727 працівників.  З них 106 осіб нараховує адміністративно-управлінський апарат, в якому люди отримують премії та надбавки, які значно перевищують сам оклад.

 Так за підрахунками голови громадської організації « Народний контроль» Михайла Вінтоняка заробітна плата керівника підприємства становить 22-24 тисячі гривень, його заступники отримують вдвічі менше.

«7 080 гривень це оклад керівників «Теплокомуненерго» та «Водоекотехпрому» , так тільки на останньому підприємстві нараховується шість різних директорів. Окрім цього, вони хоч не щомісячно, але отримують надбавку у розмірі 50 %, а також премію. Якщо це все підрахувати, то одному керівнику платять біля 22-24 тисяч гривень. Заступникам нараховують 10 тисяч, на руки вони отримують шість тисяч гривень. Ви уявляєте, скільки грошей іде на начальство?!», - заявив Михайло Вінтоняк.

У «Теплокомуненерго» управлінський апарат за підрахунками Михайла Вінтоняка налічує 89 працівників і заробіть плата там не нижча, від вище наведених цифр.

Леся, 05.03.2012 16:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини