Освітні заклади перебувають без тепла

На оперативній нараді в Івано-Франківського міського голови обговорювалося питання початку опалювального сезону у освітніх та медичних закладах. Згідно плану, тепло відповідні будівлі повинні були отримали ще вчора.

«У вихідні спостерігалося зниження температури – середньодобова восьмого числа, становила 8,3 градуси, а дев’ятого - 6,5. Вчора міським головою підписане розпорядження про початок опалювального сезону в закладах освіти та медицини з 10 жовтня. Дві котельні вже працюють на  теплопостачання – Медична, 4 та Чорновола, 47. По листу споживача «Теплокомуненерго» вже готове подати опалення в усі лікувальні заклади та заклади освіти, які не залежать від великих котелень», - доповіла Тетяна  Клочко, начальник служби оперативного реагування.

Проте, як повідомив головний лікар міста Тарас Масляк, вони подали відповідні заявки тепловикам і в частині закладів вже є тепло, але в освітніх закладах батареї залишаються холодними.

«В наших закладах поміняна частина вікон на пластикові, щоб зберігати тепло. Управління освіти вже підготувало заявку щодо включення тепла в ті заклади, де можливо і сьогодні її подасть. На ранок тепло ще не було ввімкнено ніде», - сказав заступник начальника управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з питань змісту освіти та інновацій Петро Ласійчук.

Головний інженер «Теплокомуненерго» Богдан Мимоход відмовився давати будь-які коментарі щодо подання тепла до четверга. Саме в четвер повернеться з робочого візиту з Києва Віктор Анушкевичус.

Леся, 11.10.2011 13:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини