Івано-Франківськ ще досі не отримав лімітів на газ

Опалювальний сезон для об`єктів соцкультпобуту повинен розпочатися з 1 по 10 жовтня, а для житлового фонду – з 15 жовтня поточного року. Відповідний наказ підготувало Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства.

Заступник директора франківського теплокомуненерго Ігор Угриновський запевнив, що технічно тепловики на 100 % готові до роботи.

«Технічно ми готові у будь-який момент включати теплою не тільки для соцкультпобуту, але й усіх мешканців», - сказав Ігор Угриновський.

Проте, «Івано-Франківськтеплокомуненерго» ще досі не отримало лімітів на газ, та це питання повинна вирішувати влада міста.

«Нами підписано договір, але в даному випадку він десь передбачає, що нам додатково потрібно буде підписувати документи на виділення лімітів. Також після усіх списань боргів, які провела держава, в нас ще залишилася заборгованість і при підписанні лімітів місцева влада повинна узгодити ці питання.», - пояснив Ігор Угриновський.

Щоб відстежуватиме хід опалювального сезону в кожному регіоні країни, а також основні показники діяльності житлово-комунального господарства, у Мінрегіонбуді створено спеціальну диспетчерську службу.

Леся, 05.10.2011 13:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини