Вишиваюк вважає, що Анушкевичуса заколисала слава, і він спочиває на лаврах

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк на засіданні колегії ОДА розкритикував роботу очільника міста Івано-Франківськ.

Причиною цьому стала бездіяльність міського голови у вирішенні питання погашення заборгованості ДКП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» за спожитий природний газ.

«Ви погано займаєтеся перспективою розвитку міста Івано-Франківськ, ви багато для нього зробили, але ця слава вас вже убаюкала, і ви відпочиваєте на лаврах. Ви написали два листи, щоб нам списали різницю у тарифах, і ви думаєте, що тут зараз рішення вам принесуть на блюдечку з блакитною кайомочкою, а його ніхто не носив і носити не буде», - заявив Михайло Вишиванюк

Тому, Михайло Вишиванюк пообіцяв Віктору Анушкевичусу, що сам поведе його до державних чиновників.

«З завтрашнього дня ноги на плечі! Я вас заведу до Азарова, до Клюєва, до Ярошенка, але будь ласка, ноги на плечі і вперед у Київ, я вас там чекаю, бо інакше буде Франківську пипка», - сказав Михайло Вишиванюк.

На що міський голова відповів: «Водити мене не треба, я не мала дитина».

Як результат під час словесної перепалки Віктор Анушкевичус запропонував віддати ДКП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»у власність держави, а голова ОДА пообіцяв подумати над пропозиціє.

Леся, 20.09.2011 12:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини