У проблемі із заборгованістю теплокомуненерго за газ винен Анушкевичус?

До проблем із заборгованістю тепловиків за газ привела бездіяльність міської влади. Такий висновок зробив заступник голови ОДА Руслан Гусак.

Також, він наголосив, що після всіх списань, у міста залишиться борг на суму близько 13 мільйонів гривень, тому владі слід активно попрацювати над збором коштів.

«Особисто виконавчий комітет в особі голови, профільний заступник, директор «Теплокомуненерго» мають прикласти максимум зусиль, щоб знайти ці ресурси, а вони є: заборгованість ЖЕКів – 12,6 млн., заборгованість людей, хоч до цього питання потрібно підходити виважено, адже не всі мають змогу оплатити ці видатки. Треба активно займатися цими питаннями, а не надсилати листи до головної державної адміністрації», - вважає Руслан Гусак.

Проте, міський голова  Віктор Анушкевичус вважає,що ця проблема потребує вирішення на найвищому рівні.

«Я вважаю, що це не є проблема тільки Анушкевичуса, як міського голови  чи виконавчого комітету, чи міської ради, а це спільна проблема керівництва області, народних депутатів України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та Президента України», - заявив Віктор Анушукевичус.

Леся, 16.09.2011 12:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини