Чому ми повинні ще п’ять років під керівництвом бандюг та злочинців тратити життя? - Левицький

Регіональні управління праці та соціального захисту населення отримали неофіційну вказівку, не виплачувати гроші, які громадяни виграли в судах у справах, що стосуються соціальних виплат. Відповідну копію документу розмістив на своїй сторінці у соціальній
мережі Facebook журналіст Валерій Рижанков.

«Документ конфіденційний, без будь-яких реквізитів і підписів (знають п...и, що злочин роблять!) розповсюджується Міністерством соціальної політики України на Головні управління обласних управлінь праці та СЗН в областях, далі - не нижче як заступником начальника обл. управління, вручається особисто в руки начальникам міських та районних управлінь із усними інструкціями і зобов'язанням не розповсюдження інформації», - зазначає Валерій Рижанков.

Депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «ВО «Батьківщина» Олександр Левицький зазначає, що це ще один наглядний приклад того, як наша влада працює на «користь» громадян.

«Факт такий і справді є. Це ще раз показує, на чию користь працює наша влада. Це ще один привід на майбутніх парламентських виборах не дати їм жодного голосу, не дати їм підтримки, переслідувати та цькувати їх цими питаннями. Важливо всім нам зрозуміти, що ми проти цієї влади проти, цих людей, через яких кожен втрачає своє життя. Чому ми повинні ще п’ять років під керівництвом бандюг та злочинців тратити життя, поки вони тренуватимуться, як обікрасти країну?», - пояснює Олександр Левицький.

Леся, 13.02.2012 14:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини