Чи зможе сьогоднішня влада змінити Конституцію?

Вже неодноразово експерти заявляли у засобах масової інформації про те, що провладна сила, яка сьогодні складає більшість у Верховній Раді, вже після парламентських виборів спробує змінити Конституцію України.

Всі зміни будуть спрямовані на те, щоб посилити роль парламенту в державі та зробити все можливе, аби у 2015 році народні депутати самостійно могли знову обрати Віктора Януковича на посаду Президента. Адже за даними, які наводить Центр Разумкова, шанси  на наступних виборах у Віктора Федоровича досить низькі.

Та на думку народного депутата України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитра Шлемка, опозиція здобуде перемогу на майбутніх парламентських виборах, а відтак, Партія регіонів втратить кермо влади.

«Для цього їм треба як мінімум триста голосів. Сьогодні вони б могли це зробити, але після жовтневих виборів у них не просто не буде триста, у них не буде більшості. Опозиційні сили, які об’єднаються , точно переможуть на цих парламентських виборах. Таким чином, ніхто не дасть внести ті зміни, які дозволять довічно вибирати Президентом Януковича», - вважає Дмитро Шлемко.

Леся, 09.02.2012 18:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини