Лист Юлії Тимошенко до депутатів фракції «БЮТ-«Батьківщина»

Дорогі мої колеги, соратники, друзі!

Перш за все, я дуже скучила за вами, за дорогими моєму серцю людьми, з якими я пройшла значну частину свого життя та всі етапи боротьби за становлення нашої держави.

Ви знаєте, що бувають різні родини: буває, що рідні по крові люди ворогують, не вітаються, роками не ходять один до одного в гості, а буває, – що рідні люди готові життя віддати за своїх, готові на будь-які самопожертвування.

І коли я бачила ваші рукопашні бої в Печерському суді, ваші очі, під час винесення мені вироку, коли зараз спостерігаю, як ви піднімаєтеся та ідете в атаку в парламенті, як боретеся за країну та за мене на світовій політичній арені, я думаю, що незважаючи на біду, в якій опинилася, я щаслива людина, бо мені дуже пощастило з вами – моєю родиною, людьми честі, моралі та віри.

Спасибі вам за те, що ви такі. Саме тому я не відчуваю страху та марноти тут – за бетонними стінами та ґратами. Навпаки, в мене є гордість, що ви є і що ви у важкій щоденній праці крок за кроком наближаєте перемогу.

Я знаю, що наші окремі депутати ще переходять в провладну більшість. Нікого не вмовляйте залишитися та не зраджувати, нікого ні в чому не переконуйте і ні на кого з них не ображайтеся. Це слабкі люди, які не здатні тримати удар заради служіння Україні, не усвідомлюють своєї місії. Ми їх зараз побачили такими, якими вони є – без мішури та політичного макіяжу.

Хай всі слабкі та зрадники йдуть в провладну більшість. Господь очищує нас від нікчемного баласту перед історичною роботою, яку ми мусимо зробити по відродженню європейської України.

Ми крок за кроком стаємо сильною, монолітною командою, яка варта довіри людей, яку підтримує демократичний світ. Командою, яка за кулісами політичних баталій не їсть з рук окупантів та не братається з ними в кулуарах, імітуючи опозиційність.

Саме з вами, з людьми, які пройшли всі випробування, я піду далі в майбутнє – в новий парламент та в новий історичний етап становлення нашої незалежної, європейської, демократичної країни.

Не дивлячись на моє місцезнаходження та стан здоров’я, я відслідковую усі процеси, що відбуваються в нашій країні. У мене достатньо інформації для глибокого аналізу та розуміння цих подій.

Я повністю підтримую дії нашої фракції, дії керівних органів партії, підтримую все, що ви як народні депутати і партійні лідери робите в парламенті, регіонах та на своїх виборчих округах.

Я цілком підтримую наші нові кадрові призначення, бо знаю, що 2012 рік мусить стати переломним для країни, а це залежатиме від того, наскільки сильно та фахово ми проведемо виборчу кампанію. У нашої команди немає іншої людини, яка б була більш фаховою, ніж Іван Григорович Кириленко в організації виборів. Саме тому я схвалюю рішення про призначення його заступником Олександра Валентиновича Турчинова  з організації виборчої кампанії та прошу всіх вас допомогти йому в цій надважливій роботі.

Я також вірю, що Андрій Анатолійович Кожем’якін на посаді керівника фракції продовжить консолідацію та ефективну роботу нашої команди в парламенті. Сьогодення вимагає від нас, від нашої фракції рішучих дій.

Знаю, що під керівництвом Андрія Анатолійовича саме такою буде наша робота – лідерською, яка зупинить встановлення в Україні диктатури та спробу здачі наших національних інтересів.

Хотіла би привітати вас з початком нової парламентської сесії та поставити перед вами декілька пріоритетних завдань: 

Перше і головне.  

Всіма вашими силами та можливостями, на всіх рівнях переговорного процесу в центрі та регіонах, ви мусите забезпечити повне, справжнє, щире об’єднання опозиційних сил в єдиний непоборний моноліт для участі в парламентських виборах 2012 року.

Це потрібно зробити незалежно від того, яким буде прохідний бар’єр до Верховної Ради.

Запам‘ятайте: ключ до усунення режиму – в єдності опозиції, аж до єдиного партійного списку, в чіткому поділі політичного поля на чорне і біле, на добро і зло, на Україну та її окупантів.

Тільки така організація боротьби на виборах дозволить мобілізувати всю націю на перемогу.

Сьогодні питання стоїть не про те, яка партія переможе на парламентських виборах, а чи зможемо ми зберегти незалежну Україну для нащадків!

Дріб’язкове гетьманство опозиціонерів позбавить Україну навіть шансу! Об’єднання лише на мажоритарних округах – недостатньо! Ви зобов’язані не декларувати, а реально захистити Україну від деградації!

По-друге.

Візьміть під свій ретельний контроль всіх кандидатів на мажоритарних округах від нашої партії. Не допустіть висунення та обрання випадкових, не перевірених часом та боротьбою, людей, а також підприємців, які планують використати політику для зміцнення свого бізнесу. Я наполягаю на тому, щоб кандидатури претендентів у депутати на мажоритарних округах від «Батьківщини» були публічно та принципово обговорені.

Поставте надійний захист на мажоритарних округах від кон’юнктурників та людей без цінностей та принципів. У нашій команді більше не мусить бути щурів!

По-третє.

Вам невідкладно треба бігти до людей в регіони та розповідати їм, в якій тяжкій небезпеці опинилася наша країна, в якій небезпеці життя кожного українця. Детально розкажіть людям, що вихід є, в чому він полягає і як діяти, щоб з цієї біди вийти.

Кожну хвилину свого часу віддайте спілкуванню з людьми в селах, містах, на підприємствах, на подвір’ях. Не реклама по телебаченню та радіо, а розмова очі в очі з народом дасть вам шанс змінити ситуацію. Не змарнуйте час!

І, нарешті, четверте.

Не дайте до парламентських виборів новітнім клептоманам забрати у країни стратегічні об’єкти власності – землю, газотранспортну систему, гідроелектроенергетику, «Енергоатом», «Укрзалізницю», музейні цінності та інше. Ви знаєте апетити новоявленої сім’ї головного Господаря. Зробіть все можливе, щоб країна протрималася до ліквідації режиму.

Я, незважаючи на все, що зі мною відбувається, і далі постійно контактуватиму з вами. Я тримаю постійний зв’язок з Олександром Турчиновим, Сергієм Власенком, Андрієм Кожем’якіним, Іваном Кириленком та Григорієм Немирею.

Я буду разом з вами приймати рішення, працювати щодня та наближати Перемогу.

В Україні настав такий час, коли непохитність нашої команди, наша принциповість і відданість ідеям справедливості, за які ми боремося довгі роки, піддаються найважчим випробуванням, але я знаю, що ви витримаєте і  врешті-решт повернете Україну в коло розвинутих європейських держав.

І хоч зараз на вулиці люті морози, а в Україну прийшов справжній льодовиковий період авторитаризму, тільки від нас з вами залежить – чи  прийде в Україну весна і чи переможе справедливість!

Я вірю, що це обов’язково станеться, бо незважаючи на репресії, залякування, шантаж та спокуси, які до нас застосовують, ми з вами лишилися єдиною командою і в нас є непохитна віра, мужність та воля до Перемоги.

З повагою і вірою у вас, дорогі мої, ваша Юлія Тимошенко.

До скорої зустрічі!

Качанівська колонія, Харківська область
Леся, 08.02.2012 19:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини