В Івано-Франківську запрацювало перше в Україні єдине вікно для електронної реєстрації дітей у ДНЗ

Сьогодні у місті Івано-Франківську на базі Центру надання адміністративних послуг за столом № 11 (управління освіти і науки) відкрили єдине вікно для електронної реєстрації дітей для вступу у дошкільні навчальні заклади міста.

З 10 лютого 2012 року відбуватиметься перереєстрація дітей, які до 10 січня 2011 року були зареєстровані в окремих закладах, при цьому порядок попередньої черги зберігатиметься. А з 2 квітня 2012 року розпочнеться прийняття нових заявок.

«Таким чином, ми зробимо процес вступу дітей у ДНЗ прозорим та відкритим для кожного з батьків. Тепер, ніхто особисто, за дзвінком чи за допомогою знайомих, не влаштовуватиме дітей у садочки. Також, ми матимемо чітку картину скільки малят є на черзі», - зазначає начальник управління освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому Наталія Микула.

Усі дані можна знайти на офіційному сайті www.ditu.if.ua. Окрім того, тут є фотогалерея приміщень садочків, а у майбутньому планується, що на сайті з’явиться інформація про загальноосвітні заклади, гуртки та клуби для розвитку дитини, які є в Івано-Франківську.

Леся, 06.02.2012 14:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини