Затверджено положення про електронну реєстрацію дітей у ДНЗ

26 січня 2012 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту. Ключове питання – затвердження розробленого Положення про порядок загальної міської електронної реєстрації дітей для поступлення в дошкільні навчальні заклади та дошкільні групи в школах-садках м. Івано-Франківська та винесення його на позачергову сесію Івано-Франківської міської ради.

Впродовж 3-х місяців тривала підготовка та розробка системи електронної реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади. Наразі робота виходить на фінішну пряму. На сьогоднішньому засіданні члени комісії прийняли одноголосне рішення про затвердження відповідного Положення та винесення його на сесію міської ради 31 січня 2012 року. Згідно розробленого документу, електронна реєстрація розпочнеться з 2 квітня 2012 року та торкнеться тільки тих батьків, котрі подають заявку на зарахування дитини до садка з 2013 року, прийом дітей у дошкільні заклади 2012 року здійснюватиметься ще за попередньою схемою – в самих ДНЗ без електронної реєстрації.

Голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту Оксана Савчук запевняє, що введення в дію електронного обліку дозволить забезпечити та систематизувати черги. Окрім того, зі слів депутата буде створений сайт, де батьки зможуть переглянути всю інформацію про дошкільні навчальні заклади. А заступник начальника управління освіти і науки Ласійчук Петро Михайлович називає подібне нововведення значним досягненням у галузі освіти.

Таким чином комісія прийняла рішення винести розроблене Положення на позачергову сесію Івано-Франківської міської ради 31 січня 2012 року. За що всі одноголосно проголосували.

Леся, 27.01.2012 13:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини