Дітей у садочки відтепер прийматимуть через інтернет

Вирішити проблему обліку дітей, які потребують місця у дошкільних навчальних закладах освітянам допоможе електронна реєстрація дошкільнят. Адже батьки, щоб збільшити ймовірність влаштування дитини у садочок реєструють її у кількох ДНЗ.

«Ми будемо перші в Україні, хто проводитиме таку електронну реєстрацію. Ми хочемо, щоб процес влаштування дитини у садочок відбувався чесно, прозоро, щоб батьки мали змогу простежити, як їхні діти просуваються в цій черзі. Власне з метою наведення ладу в цьому питанні ми вводимо електронну реєстрацію, адже дуже часто батьки реєструють дітей в двох, трьох, а то і чотирьох дошкільних закладах. Ця програма не дозволить реєструвати дітей у кількох ДНЗ і відповідно ми матимемо чітку картину», - розповіла начальник Івано-Франківського управління освіти та науки Наталія Микула.

Як додала Наталія Микула , це також допоможе зняти питання корупції в освіті, адже з наступного року без реєстраційної картки завідуючі не зможуть прийняти дитину в садок.
 
З 10 лютого в центрі надання адміністративних послуг запрацює спеціально відведене вікно, саме сюди зможуть звернутися батьки, які не мають доступу до Інтернету та зареєструвати дитину.


Леся, 13.01.2012 13:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини