Віктор Анушкевичус вивчатиме, на що «Водоекотехпром» витрачає гроші

Видатки комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» перевищують його доходи.

Таку інформацію під час оперативної наради у міського голови Віктора Анушкевичуса підтвердив керівник підприємства Володимир Марич.

«Доходи підприємства у місяць в середньому становлять від 4,5 до 5 мільйонів гривень. Але видатки у нас трохи більші. Я стосовно цього написав вже пояснюючу», - сказав Володимир Марич.

Віктор Анушкевичус разом із своїм першим заступником з питань житлово-комунального господарства Миколою Саєвичем разом вивчатимуть видатки підприємства, щоб попередити відключення «Водоекотехпрому» від енергопостачання.

«Мене цікавить видаткова частина. Мені розшифровка по видатках потрібна до кінця дня. Микола Броніславович, не забувайте, що ви є головою наглядової ради «Водоекотехпрому», тому це питання ми будемо вивчати разом і підсумуємо та звіримо цифри. Таку роботу ми проведемо у контексті недопущення відключення підприємства від електроенергії», - зазначив Віктор Анушкевичус.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром»  не до кінця розрахувалося з «Прикарпаттяобленерго» за спожиту електроенергію. На 1 листопада 2011 року борг «Водоекотехпрому» складав 1,5 мільйони гривень.

Леся, 06.12.2011 16:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини