Депутати Івано-Франківської міської ради вирішуватимуть проблеми «Водоекотехпрому»

Сьогодні вранці представники «Водоекотехпрому» та «Прикарпаттяобленерго» зустрілися з першим заступником міського голови Івано-Франківська Зіновієм Фітелем і  заступником міського голови з питань ЖКГ Миколою Саєвичем, щоб обговорити можливі шляхи вирішення проблеми щодо заборгованості «Водоекотепрому» за спожиту електроенергію.

«Стан загрозливий і прогнози на найближчі два-три місяці передбачають зростання заборгованості. Саме тому ми були змушені ініціювати зустріч в мерії, адже влада може втрутитися у вирішення даної проблеми та допомогти у розрахунку за електроенергію», - вважає Валерій Ноздрін, директор з енергозбуту «Прикарпаттяобленерго».

«Прикарпаттяобленерго» погодилося на реструктуризацію частини боргу КП «Водоекотехпрому», проте, керівництво останнього попередило, що і надалі не буде мати чим плати за електроенергію. Тому, міська влада звернеться за допомогою до депутатів Івано-Франківської міської ради.

«Вчора зустрічалося керівництво «Водоекотепрому» з представниками «Прикарпаттяобленерго» і домовилися, що боржник сплатить до кінця місяця 450 тисяч гривень, а решту боргу вони реструктуризують. Але в цей момент, «Водоекотехпром» заявив, що в них не буде вистачати коштів на подальший розрахунок за електроенергію, тому станом на 1 січня борг може скласти знову більше мільйона і до березня місяця буде зростати. Я думаю, що місто звернеться до депутатів з проханням при розгляді бюджету на 2012 рік поповнити статутний фонд підприємства, який вже цього року ми поповнили на один мільйон», - пояснив Микола Саєвич.

Леся, 29.11.2011 17:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини