Під Саєвичем горить крісло, тому шукаємо запасні аеродроми

Ні для кого не є таємницею, що 18 жовтня між очільником міста Віктором Анушкевичусом та «комунальним бароном» Миколою Саєвичем відбулась вкрай неприємна словесна дуель. Дана бесіда навіть спричинила до показового кидання на стіл заяви про звільнення. Минув місяць, конфлікт спустили на гальма, та все ж не вичерпали його. Стосунки між можновладцями не потеплішали. Саєвич вперто не приймає конструктивну критику мера, але й не звільняється… Чому? Ну, мабуть, вакансії за спеціальністю поки не знайшов… Або ж не довів до завершення справу, аби цікаве для нього крісло звільнилось. Яке? Все доволі банально – стара, добра посада керівника «Водоканалу», яку він обіймав близько 3-х років. Адже там скрізь одні плюси: колектив знайомий, дружина поруч, своя «зграя» пригріє… Тільки от біда: місце зайняте!

Певно тому, товаришуючи з керівниками міського РЕМу, Броніславович вирішив просто дискредитувати новий менеджмент колишньої роботи. Адже як пояснити те, що управлінню «Водоканалу» тільки за останній тиждень кілька раз відключали енергопостачання, не зважаючи що підприємство все ж почало зменшувати заборгованість, яка адекватно обґрунтована різницею у тарифі між реальним та економічно обґрунтованим. 

З мером миритись не хочеться… але й без роботи лишитися шкода. Значить будемо «копати» під «Водоканал»… Ну що ж успіху у вашій «мокрій справі»…

Петро Мокрий

Леся, 25.11.2011 12:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини