Обережно – відкриті колодязі

Майже сорок дощеприймальних колодязів залишаються і досі не закриті решітками. «Водоекртехпрому» протягом минулого тижня вдалося встановити тільки одну решітку.

«Протокольне доручення, про термінове закриття дощеприймальних решіток не виконано. В нас зареєстрована 18 відкритих дощеприймальних колодязів, у «Водоекотехпромі» - 38 адрес. За тиждень закрили тільки один. Дощеприймальні колодязі переважно розташовані на проїжджій частині, вздовж бордюрів, тому особливо небезпечні для велосипедистів», - повідомила начальних служби оперативного реагування Івано-Франківського міськвиконкому Тетяна Клочко.

Як пояснив в. о. директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Володимир Марич, така ситуація склалася через те, що завод на якому замовили решітки, довго виконує замовлення. І сказав, що вже до кінця тижня частину колодязів обов’язково закриють.

«Ми зробили замовлення по дощеприймальних решітках, проте завод довго його виконує. Були фінансові проблеми, але вони вже вирішені і до кінця тижня частину з колодязів ми закриємо», - пообіцяв Володимиром Марич.

Леся, 24.11.2011 14:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини