Івано-Франківськ може залишитися без води

Комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром» не до кінця розрахувалося з «Прикарпаттяобленерго» за спожиту електроенергію. На 1 листопада 2011 року борг «Водоекотехпрому» складає 1,5 мільйони гривень.

Про це інформаційному агентству «Малакава» повідомив Валерій Ноздрін, директор з енергозбуту «Прикарпаттяобленерго».

«Останні два-три місяці по «Водоекртехпрому» склалася дуже складна ситуація з розрахунками за використану електроенергію. Фактично, протягом місяця, ми не маємо повних розрахунків і відповідно заборгованість зростає. Станом на перше листопада вона складала вже більше ніж 1,5 мільйони гривень», - розповів Валерій Ноздрін.

Якщо «Водоекотехпром» не погасить заборгованість, то вже скоро мешканці Івано-Франківська залишаться без холодного водопостачання, адже енергетики відключать підприємство від енергопостачання. Внаслідок таких дій буде припинена і робота насосних станцій.

«Ми не маємо ні можливості, ні бажання лізти у кишені споживача, але ми не хочемо допускати заборгованості. Тому, дійсно, як крайній захід ми можемо провести відключення «Водоканалу», але це приведе до зупинки «Теплокомуненерго», нестачі води у лікувальних заходах школах, у будинках мешканців. А цього ми хотіли б найменше», - зазначає Валерій Ноздрін.

Натомість, керівника комунального підприємства «Водоекотехпром» Володимир Марич, не на камери сказав представникам ЗМІ, що ніякої заборгованості немає і за будь-якими коментарями та поясненнями потрібно звертатися в прес-службу підприємства.

Леся, 29.11.2011 15:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини