Дві фракції передали Литвину вимогу про позачергове засідання

Голови фракцій «БЮТ-Батьківщина» та «Наша Україна – Народна Самооборона» Іван Кириленко і Микола Мартиненко надіслали листа до Голови Верховної Ради Володимира Литвина з вимогою провести позачергове пленарне засідання цього тижня у зв’язку з трагічною загибеллю учасника акції протесту у Донецьку.
 
«Страшна новина з Донецька, яка пов’язана не лише з фізичною розправою над немічними від променевої хвороби чорнобильцями з наметового містечка, але й загибеллю людини, не може залишити нас, членів фракцій «БЮТ-Батьківщина» і «НУ-НС», байдужими у цей непростий для країни та суспільства час», - йдеться у листі голів фракцій.
 
«Безпрецедентне потурання прав людей, що свого часу ціною власного здоров’я і навіть життя врятували цивілізацію від атомної чуми, а нині вимушено піднялися на захист своїх законних інтересів, може сколихнути країну і призвести до непередбачуваних соціальних наслідків», - наголосили Кириленко і Мартиненко.
 
Саме тому, дві фракції Верховної Ради України вимагають провести позачергове засідання парламенту для розгляду трагічних подій у Донецьку під час мирної протестної акції.
Леся, 28.11.2011 14:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини