«Смерть в Донецьку – сигнал до повcтання?»

           В  19.10 год., неділя, 27 листопада, в Донецьку, внаслідок зухвалого, протиправного, тупого бандитського застосування грубої фізичної сили місцевих «братків» і перевдягнутих у цивільне ментів, було розігнано довготривалу акцію протесту інвалідів-чорнобильців, які у мирний конституційний спосіб протестували проти антизаконних(!) дій влади, по суттєвому зменшенню розміру виплат чорнобильцям, проти невиконання місцевими Пенсійними фондами рішень суду, про нарахування персональних розмірів компенсацій чернобільцям, в результаті чого загинув (по суті вбито!) Геннадія Конопльова. ( Вічная тобі пам’ять. Земля тобі пером).

           Геннадій Конопльов – шахтар-інвалід, голова ветеранської організації учасників війни і дітей війни з м. Родинського, член партії «Батьківщина», який понад тиждень знаходився в стані голодування.

          Так Янукович «почув кожного!» і «покращив життя вже сьогодні!»

          Цей день НЕ може залишитися непоміченим в Україні!

          Якщо МИ- держава, якщо МИ-народ, якщо МИ-нація, то незалежно де саме влада цинічно і брутально вбиває людей, у Донецьку чи у Львові,                МИ повинні повстати! Ми повинні сказати ДОСИТЬ! Цій владі!

          Донбас і вся Україна повинні повстати з колін! Ми повинні поставити на коліна цю банду, яку привів Янукович до влади, в залізній клітці Печерського суду, перед законним і справедливим судовим вироком «Імям України»! Ми повинні всіма конституційними способами захистити свої права, свою державу – Україну, свій народ, своїх дітей, від повзучої криміналізації донецькими бандюками нашої країни!

         Пропоную перетворити день похорон Геннадія Конопльова у День розплати, з цим злочинним і бандитським режимом!

         Пропоную, всім вийти у день похорон, з 10.00 ранку на вулиці, оголосити цей день по всій Україні - Днем розплати!

         Досить терпіти! Досить мовчати!

         Україно! Повстань!

        

 

Депутат Івано-Франківської

           обласної ради,

голова фракції «Батьківщина»                                                   Юрій Романюк

 

 

            м. Коломия

   27.11.2011р. 23.30год.

Леся, 28.11.2011 10:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини