В Івано-Франківській не всі райони виділили землю для будівництво доступного житла

Виконавчий секретар регіонального комітету з економічних реформ, народний депутат України, заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич у своєму виступи перед колегією Івано-Франківської ОДА зазначив, що не в повній мірі реалізуються заходи щодо впровадження економічних реформ у регіоні.

Зокрема, не в усіх районах визначені земельні ділянки під будівництво доступного житла.

«Станом на перше листопада 2011 року в області під будівництво доступного житла зарезервовано 14 земельних ділянок , загальною площею 27,74 га. Не виділено ділянки для даного будівництва у м. Івано-Франківську, у Городенківському, Косівському, Надвірнянському районах», - зауважив Ігор Зварич.

Голова ОДА Михайло Вишиванюк додав, що багато  земель сьогодні знаходяться у приватній власності депутатів, які хочуть продати їх державі зовсім не по ринкових цінах.

«Ми для будівництва спортивного комплексу знайшли два гектари землі – це мало. Але як ми копнули глибше, то з’ясувалося, що всі участки землі знаходяться у приватній власності великого депутатського корпусу, яку пропонують купити землю по спекулятивній ціні», - зазначив Михайло Вишиванюк.

Леся, 08.11.2011 15:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини