Управління земельних відносин вже перевиконало план з надходження коштів до місцевого бюджету

На черговому публічному звіті начальників управлінь виконавчого комітету Івано-Франківської  міської ради, заступник начальника управління земельних відносин Микола Іванчишин підсумував наповнення бюджету коштами від орендної плати за землю та викупу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

«Зростання коштів від орендної плати постійно зростає, так в 2008 році надійшло 9,2 млн. грн., в 2009 – 11,5, в 2010 – 17,7. За дев’ять місяців поточного року від орендної плати за землю до міського бюджету поступило 17, 6 мільйона гривень, що становить 107 % виконання планових показників. До бюджету також надійшло 5,2 мільйони гривень від викупу земельних ділянок суб’єктами господарювання, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна», - повідомив Микола Іванчишин.

Також управління земельних відносин планує вже незабаром провести земельний аукціон, на який виставлено шість нових об’єктів.

«Ми підготувалися до проведення земельного аукціону. Так сесією міської ради затверджено перелік із шести земельних ділянок, які будуть виставлені на аукціон. Стартова вартість даних земель становитиме один мільйон гривень», - зазначив Микола Іванчишин.

 

 

 

Леся, 31.10.2011 15:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини