Начальники управлінь виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради звітували перед мешканцями міста

На Вічевому майдані начальники управління освіти і науки, управління культури, комітет фізкультури і спорту, управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики, служба у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради відзвітували перед громадою міста за роботу в 2011 році.

«Вже декілька керівників виступили, ми їм передали всі запитання, які в письмовій формі їм написані. Дехто з мешканців міг особисто підійти і поспілкуватися з начальниками управління. Вважаю, що ця акція є позитивною і вона вдалася,адже відкрита форма спілкування з людьми не є поганою. Я особисто буду контролювати, щоб на ті проблеми, які сьогодні поставили люди була дана чітка та конкретна відповідь», - зауважила Оксана Савчук, голова постійної депутатської комісії духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту.

Проте, по кількості мешканців, які прийшли послухати звіти, можна сказати, що акція провалилася. Після виступів начальників управлінь, їх підлеглі розійшлися, а на майдані залишилося не більше десятка слухачів.

«З людьми потрібно говорити і давати відповіді на їх запитання, а це вони говорять своїм же працівникам управління, нема жителів міста. А це є пуста акція для міточки», - вважає колишній працівник міськвиконкому Іван Андрійчук.

Леся, 20.09.2011 15:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини