Ми обов’язково повинні закласти кошти і провести розмежування населених пунктів – Вишиванюк

На засіданні Ради регіонів, яке відбулося 15 вересня за участю голови Верховної Ради України та прем’єр-міністра України підвели підсумки роботи всіх регіонів країни. Перед Івано-Франківською областю поставили завдання негайного наведення порядку по розмежуванню населених пунктів.

Про це під час колегії Івано-Франківської обласної державної адміністрації повідомив губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк

«Нас згадали по такому питанню, як «Незадовільна робота адміністрації по розмежуванню території населених пунктів». В результаті такої роботи маємо негативний інцидент в Верховинському районі, де без затвердження сесії обласною радою розмежування земель голова сільської ради мав можливість роздати землю і пішла купівля-продаж чужої землі»,  - розповів Михайло Вишиванюк.

Тому голова Івано-Франківської ОДА дав розпорядження всім адміністраціям та радам негайно вирішувати це питання, адже без розмежування землі не можливо впроваджувати земельну реформу.

«Критика абсолютно справедлива. Тому я прошу всіх голів адміністрацій та районних рад передбачити кошти в районному, відповідно будемо передбачати і в обласному бюджеті для проведення цієї роботи. Ми обов’язково повинні закласти кошти і провести розмежування населених пунктів. Якщо ми цього не робимо, то це розцінюється ще як блокування майбутньої земельної реформи», - додав Михайло Вишиванюк.

Леся, 21.09.2011 12:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини