«Батьківщина» ініціює публічні дебати щодо євроінтеграції

Заступнику голови партії «Батьківщина», колишньому віце-прем’єр-міністру України Григорію Немирі безпідставно відмовлено в участі в ток-шоу «Шустер LIVE» на Першому Національному телеканалі, а також в програмі «Велика політика» на телеканалі Інтер.
 
Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».
 
В обох програмах ключовою темою до обговорення буде ухвалення Європейським Парламентом резолюції щодо України.
 
«Фаховість саме Григорія Немирі у питанні євроінтеграції не викликає сумнівів ні у журналістів, ні у політичних опонентів. Тому дивує синхронність відмов від двох телеканалів, які відбулися з незрозумілих причин і без пояснень», - йдеться в заяві прес-служби партії.
 
«Влада знову змушує нас говорити про цензуру та обґрунтовано вважати, що список учасників головних політичних ток-шоу країни формують не редакції програм, а адміністрація президента», - наголосили у «Батьківщині».
 
Разом з тим, зважаючи на необхідність завершення переговорів щодо укладення Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС найближчим часом та беручи до уваги той факт, що ця тема стосується не тільки української влади, а й усього суспільства, партія «Батьківщина» виступає з ініціативою проведення вільних, чесних та публічних телевізійних дебатів з цього приводу. Такі дебати мають відбутися за участі представників влади, опозиції (яких вона сама делегує) та європарламентарів у першій декаді листопада.
 
«Демократію, як і свободу слова, потрібно практикувати, а не імітувати. Український народ має право знати правду, а не слухати з телеекранів спотворену до невпізнаваності інформацію», - зазначив  Григорій Немиря.
Леся, 31.10.2011 11:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини