Прокурори зухвало говорять на чорне біле

В існуванні рішення Верховного Суду України про закриття справ проти Юлії Тимошенко може переконатися кожен, прочитавши його у різних засобах масової інформації.
 
Так прес-служба «Батьківщини» прокоментувала інтерв’ю колишнього заступника Генпрокурора Миколи Обіхода, в якому він стверджує, що Верховний Суд начебто ніколи не закривав справи проти Тимошенко.
 
У партії нагадують, що повний текст рішення двох палат Верховного Суду від 11 листопада 2005 року розміщений на багатьох інтернет-сайтах та на сайті «Батьківщини».
 
У резулятивній частині цього рішення зазначено, що кримінальні справи проти Юлії Тимошенко обґрунтовано і відповідно до чинного законодавства закриті за відсутністю складу злочину.
 
«Чинні прокурори, як уже давно очевидно, керуються у своїй діяльності якимось специфічним «понятійним правом», яке немає нічого спільного із правосуддям. Тепер у відпрацюванні політичного замовлення до них долучилися колишні прокурори часів Кучми», - зазначено в повідомленні прес-служби.
 
«Зараз вони хором зухвало говорять на чорне – біле, маючи українців за баранів, які не в змозі самі прочитати рішення Верховного Суду», - заявили в партії Юлії Тимошенко.
 
Там вкотре наголосили, що Генеральна прокуратура не має жодних юридичних підстав для переслідування лідера опозиції Юлії Тимошенко та її близьких, а лише виконує політичне замовлення Януковича.
Леся, 31.10.2011 10:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини