Чим більше договорів, тим краще для України – Вишиванюк

Михайло Вишиванюк, голова Івано-Франківської ОДА на останній прес-конференції пояснив свою позицію щодо підписання договору про зону вільної торгівлі України з Російською Федерацією і вважає, що внаслідок цього Прикарпаття отримає можливість додатково реалізувати свої товари у Російській Федерації

Також він прогнозує, що вже зовсім скоро Україна укладе такий ж договір із Сербією. Представники цієї країни передала таку пропозицію українському уряду через Михайла Вишиванюка.

«Я нещодавно був у Сербії, їздив дивитися на екологічно чисте виробництво сільськогосподарської продукції. Мене запросили на зустріч з віце-прем’єр-міністром Сербії і заступником міністра економіки. Сербія просить України підписати договір про зону вільної торгівлі і це прохання я передав нашому уряду. Думаю, що найближчим часом буде підписано документ про зону вільної торгівлі із такою навіть країною, як Сербія. Чим більше договорів, тим краще для України, там треба думати, адже світ знову починають лякати новою економічною кризою, там треба думати за ринки збуту своїх товарів, адже це наші робочі місця, пенсії, заробітні плати», - зазначив Михайло Вишиванюк.
Леся, 26.10.2011 16:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини