Пенсійний фонд України в Івано-Франківській області знімає з 29 чоловік пенсію ще до зміни законодавства — Мартинець

У суботу відбулася обіцяна зустріч голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюка з «чорнобильцями». Як з’ясувалося, найболючішою проблемою пільговиків є виплата пенсій, та не менше їх обурює ставлення працівників Пенсійних фондів.

«Пенсійний фонд України в Івано-Франківській області чітко летить наперед, перевиконуючи план і за серпень місяць знімає з 29 чоловік пенсію ще до зміни законодавства. Ні в одній області не зняли пенсії, крім Івано-Франківської. Ми можемо піти до пенсійника, до якогось там сьомого зама, а він не приймає, можемо попросити покази як нараховуєш пенсію, а він наганяє», - розповів голова обласної організації «Чорнобиль» Нестор Мартинець.

Цю проблему Михайло Вишиванюк вирішив одразу, - звільнивши з посади начальника обласного управління Пенсійного фонду в Івано-Франківській області Петра Данилюка.

«Така поведінка відповідає дійсності у нашому Пенсійному фонді?! Пане Данилюк напишіть заяву, щоб Вам дали другу роботу, до побачення, Ви вільні!Напишіть заяву, що Ви більше не хочете працювати в Пенсійному фонді, бо інакше, Вас звільнять по статті», - порадив Михайло Вишмванюк.

 «За компанію» позбувся посади і заступник Данилюка Роман Бірчак, за голосні заяви, в яких він запевняв,що не дозволить,щоб у чорнобильців була більша пенсія, ніж у інвалідів війни.

Також службове розслідування чекає на Галицький Пенсійний фонді, всі результати якого направлять в обласну прокуратуру.

 

Леся, 10.10.2011 13:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини